Uw eigen droomhuis ontwerpen en bouwen?

Wanneer u er voor kiest om uw eigen woning te gaan bouwen, wilt u waarschijnlijk zoveel mogelijk bij het project betrokken worden. Sterker nog: u wilt het liefst uw eigen huis ontwerpen en indelen. Dat vinden we logisch bij Givwell. U bent tenslotte de toekomstige bewoner van het pand. Om deze reden kunt u gemakkelijk uw mogelijkheden bekijken bij Givwell. Hoe dat werkt leggen we u graag uit!

De voordelen van het ontwerpen van uw eigen huis:

  • Bij ons kunt u uw lang gekoesterde droom realiseren
  • U heeft 100% zeker een gevoel van zelfvoldoening
  • Mogelijkheden om veel geld te besparen en zodoende eerder hypotheekvrij te zijn
  • Mogelijkheden om vooruit te plannen, zodat uw woning ook in de toekomst bij u blijft passen
  • Mogelijkheden om gezond te kunnen leven, u heeft uw eigen keuze in materialen en technieken

De ervaring van Givwell met zelfontwerpers en zelfbouwers
Dankzij onze jarenlange ervaring met zelfontwerpers en zelfbouwers kunnen we u voorzien van de allerbeste informatie omtrent uw droomhuis. Hoe we dit doen? We leggen het hier graag even aan je uit:

Onze aanpak
Doordat we al jaren werkzaam zijn in dit vakgebied hebben we een unieke didactische methode kunnen ontwikkelen. Hierbij begeleiden we u op technisch vlak bij het ontwerpen van uw droomwoning.

Onze ervaring en deskundigheid
Dankzij onze ervaring op tal van verschillende projecten kunnen we u zeker helpen. We hebben gewerkt op verschillende projecten van verschillende groottes en met verschillende opdrachtgevers.

Onze bijdrage
Wij staan u bij gedurende het hele proces. Van tekenen tot bouwen, wij ondersteunen u bij de realisatie van uw droomwoning.

Onze visie
Bij Givwell vinden we het logisch dat u, als toekomstig bewoner van het pand, de beslissingen moet kunnen nemen. Zowel over het ontwerp als de indeling van uw toekomstige woning. Daarnaast zijn wij van mening dat wij kunnen ondersteunen met onze kennis en ervaring. Zowel op het gebied van techniek als op het gehele vergunningstraject.

Bent u geïnteresseerd geworden?
Givwell kan van alles voor u betekenen. We denken graag mee op het creatieve vlak bij het ontwerpen van uw droomhuis. Daarnaast begeleiden we u graag in de keuzes op het gebied van materialen en technieken. Ook kijken we graag mee naar mogelijke aannemers.

Ook bieden we ten alle tijde transparante kosten. Bij ons kiest u precies wat u nodig heeft en zodoende zult u nooit teveel betalen voor uw klus. Ook kunt u tijdens het hele proces het pakket met ons aanvullen. Zo heeft u alle vrijheid in handen.

Scroll naar top